Ny design!

Sådär.. Emilia, jag vet att jag inte frågat dig om en ny header eller så, men tror inte det gör så mycket? ;)
Om ni inte ser den nya designen & headern, tryck F5!
Vi får se om vi trivs med den här headern, jag kommer inte trivas med den länge! Men det är en grej som både jag & Emilia inte kommer säga förrän allt är klart, då kanske det går att fixa lite fler bilder till en ny header :D
Jag tror att jag kommer kunna blogga lite mer nu. Jag har varit så sjukt trött på den här bloggen. Menmen, nu har den ny design iaf, då är det lite roligare!
Sötnos ♥

Sammanfattade veckor!

Halojj!
Har faktiskt inte tänkt så mycket på denna blogg (förlåt Josse) förens nu.
Har slitit mycket med att hinna uppdatera min egen (som jag absolut inte lyckats så bra som jag velat med) nu under praktiken.
Tänkte i alla fall sammanfatta dessa 3 veckor, lite om mina tankar och vad jag gjort osv, för er som vill läsa om hur det är att agera "hästskötare" :)
Nu vet jag ju inte riktigt vad jag ska kalla det jag jobbat med haha, men det liknar väl en hästskötarroll ganska så mycket. Under dessa tre veckor har jag främst gjort i ordning hästar för ridning varje dag.
7 hästar är det som ska ridas: Baronesse, Romedio, Sweet Wind, Etivia, Liberty, Cameron & Robinson. Väldigt olika hästar i humör.
Baronesse har tidigare startat i 1.50-klasser med Johanna på ryggen, nu är hon dock inte i tävlingsform längre och ska antagligen säljas (om jag inte minns fel). Sen har vi Robinson och Cameron, 4 & 5 år gamla tror jag det var. Båda är i trotsåldern och står och småstegrar när man ska göra i ordning dom. Sen har vi Sweet Wind och Romedio (kallar honom Romeo) som är dölugna och hur keliga som helst. Sweet Wind kan jag stå och kela med i timtal, en såndär riktigt mysig häst som lägger huvudet på axeln när man kliar henne, ska även startas i EM i år. Etivia och Liberty är så sjukt snygga hästar, men båda är mer i luften än marken hehe.

Hur som helst så är alla hästarna underbara, hur dom än är i humöret, för dom är så charmiga! Men nu kom jag av mig lite. Har även fått följa med "hem" till Malin Baryard när det har varit träningsdags. Johanna tränar ju för Pether Markne så jag har varit med dit också. Måste säga att det har varit riktigt roligt, träffade många jag sett upp till bra länge. Fredrik Spetz, Malin Baryard, Pether Markne, Kristina Warg, alla på ett ställe! Måste säga att det har varit den bästa praktiken jag haft någonsin. Har lärt mig riktigt mycket nytt, men även finslipat allt det gamla. En till posetiv sak är ju att jag kunde rida Jack under jobbtid, eftersom han står i det stallet.

Men det har inte bara varit frid och fröjd. Min kropp har blivit riktigt påverkad av det hårda jobbet. Har ju alltid haft problem med kroppen men problemen har verkligen kommit fram nu när jag ansträngt mig så mycket. Men det är ingenting jämfört med hur roligt jag haft. Är riktigt glad att jag fick ha min praktik där! :)

Så nu är ju snart praktiken slut tyvärr, men jag får avsluta den på ett grymt sätt! Är ledig på Fredag då Johanna är borta under hela dagen. Istället ska jag följa med som hästskötare på en hopptävling i Lidköping på Söndag. Blir hämtad runt 3-4 på morgonen/natten någon gång, sedan bär det av! Det ska bli hur kul som helst verkligen, och jag ska försöka ta MÅNGA bilder under dagen.
Där har ni fått en liten sammanfattning av mina veckor :)


Etivia, ska med på Söndag.


Baronesse


Cameron


Liberty


Robinson


Sweet Wind


Romeo, ska också med i helgen. Startas 1.30om allt går som det ska :)


Hemmaträning med Liberty, Första gången hon hoppade bana tror jag


Från samma tillfälle.

Bilder från träningen för Pether Markne kommer någon gång :)

Godmorgon!

Godmorgon,
Jag tror det blir såhär.. Ni som vill fortsätta följa mig får nog gå in på www.josefineherlin.blogg.se. Kommer slänga in inlägg här då & då, som jag gjort nu. Det är roligare om båda bloggar dessutom :D Blir så enformigt att läsa annars.
JAG KOMMER INTE SLUTA, MEN INTE UPPDATERA ALLS LIKA MYCKET!

Slänger..

..in ett inlägg nu också då! :D
Idag hoppade jag Neija, vi kom upp i ca. 75 cm & jag hade en fotograf med :D Dock blev inställningarna lite kassa då hon inte kan min Nikon, sen gav hon upp med min & fotade med sin & då fick hon 3 jättefina bilder ♥ Helt kär i en av de..
Mitt hjärta ♥

RÖSTA!

Nu i det härliga sommarvädret har jag designat ett mysigt vinterrum, kolla gärna in och rösta :)
Rösta på mitt bidragi Jotex tävling "Designa ett rum"!

Är..

..sjukt trött så nu ska jag lägga mig & sova!
Godnatt ♥

Ska sluta..

..snacka om den där FKING sprutan nu, men..
Haft en full dag! Fullt med grejer & Neija markerar inte längre :D Jag vet inte om jag behöver ta en paus ganska mycket från allt nu, bara vila upp mig och bli motiverad *längtar till sommarlovet*.. Fast ändå inte, mina 2 allra bästa vänner.. :( ♥ Min lille kille & Ida.. Fast jag tror vi kommer ses, eller tja, iaf Ida & jag ;) Hehe, eftersom vi bor typ 5 min mellan varann.
Men nu ska jag sova, trött. Får fundera lite på en paus, blir det en paus, tror jag bara det blir några dagar. Har liksom 2 bloggar också, och vill inte göra mig av med någon av de. Menmen ^^
Roy.. ♥

Hej igen, efter en lång tid xD

Hejsan igen!
På liiite bättre humör nu, men fortfarande FML asså.. Seriöst, spruta på sin födelsedag? Kommer va aggressiv efter sprutan, blir ALLTID aggressiv efter.. Akta er, mina klasskompisar! ;)
Nemen..
Longerade & red Neija idag. Fattar inte vad hon ska tjafsa om, hon typ vägrar "gå ut på volten", vägrar att skritta. Enligt henne är det att antingen stå still eller trava, det är favoriten enligt Neija..
Men nu ska jag lägga mig & söööva & läsa lite först, innan jag ska sova ;)
Godnatt!

Depp

Jag är bara depp just nu. Spruta på födelsedagen kommer jag få, fått veta lite till, fast saker jag inte vill gå ut med på bloggen.
Neija markerar iaf vänster bak. Varit i slagsmål med Sóldís. Neija stod bara & käkade, så backade Sóldís upp rumpan mot Neija och försöker komma över henne i rang? -.-
Blir så jääkla arg, jag hade precis kommit upp med lite muskler och så, nu står vi vid dden punkten igen att jag inte kan rida henne. -.-
Jao, depp.
Fina skitunge ♥

Hästlista...

Har säkert gjort denna förut, men i brist på annat ;)
Häst eller Ponny
Dressyr eller Hoppning 
Fux
, Brun, Black, Svart, Skäck eller Skimmel
Briar eller Flippan
Fullblod eller Kallblod
Varmblod eller Halvblod
Uteritt eller Träningspass

 


Vilken är din favorithästras? Andalusier
Favoritsyssla i stallet? Rida och kela med pollen
Favoritkändis i hästvärlden? Roffe, lätt :)
Favorithäst i hästvärlden? Hickstead var ju en av dom...
Favoritridlärare? Har bara en x)
Favorit hästarna/ponnierna i ditt liv just nu? Jack <3

Hur många gånger har du blivit avslängd? MÅNGA!
Hur många gånger har du ramlat av? Tappade räkningen för länge sen, dock är det några år sen jag ramlade av sist...
Har du ridit en hingst? Japp
Har du ridit ett arabiskt fullblod/engelskt fullblod? Japp
Har du någonsin blivit jagad av en häst? Haha ja...
Har du vart med om en ridolycka? Japp

Vad har du för färg på dina ridbyxor? 1 par vita, 1 par blåa och 1 par brun/beigerutiga
Har du ridstövlar eller ridskor, bägge.
Vad är dina favorithästar för ras? Korsningsponny
Andvänder du chaps? Nope


Vad har du för storlek på din ridhjälm? Ingen aning... xD
Hur högt har du hoppat? Typ 1 m... :P
Hur många priser har du sammanlagt? Ingen aning
Hur bra tycker du att ditt stall är från 1-10? 10!
Är hästar ditt liv? Helt klart!!
Inne på ditt rum, syns det att du gillar hästar? Bor i egen lägenhet... Men har ridkläder slänga lite överallt så jaa... :)




Hihi hej :D

Hihi hej :D
Känns lite dålig på att uppdatera denna blogg, men jag satsar liiiite mer på min andra faktiskt *kändes taskigt att säga*
Men ni som kommenterar, taaack :D Det är "tassavtrycken" man blir glad av, att man vet att folk bryr sig :D
Idag har jag bara busat med Neija i paddocken, WOW säger jag bara, VILKET STEEEEEG!
Jag är svintrött, vet inte varför haha.
Så jag säger väl godnatt med detta inlägg, tyvärr :( Hade tänkt att va vaken längre, men icke sa nicke.. tydligen orkar inte min kropp det ;)
Jag älskar dig ♥

KOMMIT

JAG HAR KOMMIT IN PÅ DEN SKOLAN JAG VILLE IN PÅ, YIIIHO, HOPPAS DETTA KOMMER BLI SVINBRA NU :D

Kände mig..

..lite tvungen att blogga lite här också 8D
Haft en grymt rolig dag i stallet, hahaha skitkul.. Jag, Agnes & Ida garvade i 1 timme & 10 min på streck, där ni! :D
Haha, skitkul var de..
På söndag ska jag nog köpa lite födelsedagspresenter med farmor :D
Och vet ni? VÄRLDENS SÄMSTA SAK.
Jag ska ta en spruta på min FÖDELSEDAG, i skolan + att det är grönsakssoppa (jag käkar inte grönsaker eller någon soppa), bra va? -.-
/SUUUUR CHEY

Det blir ju sämre uppdatering..

..nu när jag har min andra blogg också. Väldigt svårt att driva två bloggar som typ handlar om samma sak? Hehe, känns ju tråkigt att skriva samma sak på båda & samtidigt väldigt svårt att omformulera hela texten. Jaja, nu ska jag iaf göra läxor, göra ikapp lite saker & sen göra så jag slipper ha så mycket imorgon :D
Ses! :'3


Hej igen, haha!

Hejsan igen (:
Jag har varit ute i stallet & ridit o hjälpt Agnes lite med Saga. Saga har verkligen blivit jätteduktig nu! Idag ställde jag mig i mitten och de gick ca. 4-5 varv själva! Wiiiho! Duktiga.
Neija hoppade jag lite med, mamma ställde fram lite hinder, haha. Hon var trött, som vanligt. Men vi kom över iaf. Trots att hon var lite seg i benen, haha! Ställde upp ett på 80 cm (?) venne, men nåt sånt. Sedan kom vi, ÖVER kom hon på att vattenmattan som låg där var farlig så då blev det typ ett jämfotahopp, haha, gull ♥ Men för det mesta gick det bra, och vi ska fodra på henne lite mer så hon orkar. Idag var hon lite piggare i skillnad mot de andra dagarna, men INTE vanliga Neija. Men det kommer + att hon har tappat sina muskler nu under vintern då vi inte har kunnat va igång.. VINTER :@

Hej!

Hej igen.
Ingen lugn söndag.
Jag orkar inte skriva om allt på den här bloggen, så gå in & läs på www.josefineherlin.blogg.se!
Det har nämligen varit bråk i hagen mellan Tindra & Sóldís, så om ni vill veta hur det gick till får ni helt enkelt kolla in på min andra blogg.
Ha det bra sålänge (:

Godmorgon!

Godmorgon, jag ska ner & käka lite frukost nu. Hoppas att det finns nåt gott, fast igår fanns det baguette, så det borde finnas kvar :D
Vi ses senare!


Tjenare :)

Tjenare.
Imorgon ska jag åka & fota på en klubbtävling. Tror dock att det är inomhus, så det kanske inte blir så bra. Men anledningen att jag åker dit är inte för fota denna gång, haha. Jag ska nämligen kolla hur det är att tävla så, kolla in hinder, funktionärer och sådär (: Jag vill liksom veta hur det är där då det är en ridskola. Men om det är bra kommer vi definitivt tävla där någon dag.
Hihi, ha det bra! :'D
Hörs imorgon!

Älskade ponny <3

Var ett bra tag sen jag bloggade här nu, så jag tänkte att jag kör på ett långt inlägg om min älskade ponny :)
Jag provred Jack den 12 Oktober 2011, och blev störtkär i honom direkt. I början verkade han inte vara så förtjust i mig, han kom aldrig när jag ropade, han sprang med huvudet upp i luften när jag red. Men av någon anledning kunde jag inte se allt dedär, inte förens nu... Jack var den första lilla ponnyn som jag riktigt fastnat för, han var precis som en ponny i humöret men väldigt stor att rida. När jag skulle provrida honom var jag sjukt nervös, var livrädd att vara för lång. Jag själv tycker att det är cm vis, men inte andra som ser mig rida honom... Hur som helst, så kunde jag inte se då att han faktiskt bara sprang på i ridningen.

Nu, den 10 Mars 2012 har jag utvecklats så himla mycket ihop med honom. När jag har honom löst i ridhuset är det alltid mig han springer till om han blir rädd, eller om jag ropar. Han söker sig till mig av egen vilja. När jag släpper honom följer han efter mig när jag går och vill inte gå där ifrån. Han har börjat söka sig ner superfint när jag rider, han springer inte bara på utan tar det steg för steg. Vi har fortfarande en lång bit kvar, galoppen funkar knappt i ridhus och jag har mycket självkänsla att arbeta med. Men en morot i det hela är att se tillbaka till gamla bilder, för då ser jag hur grymt mycket vi har utvecklats under denna tid. Jag blir 18 i år, så detta är sista året jag får tävla ponny. Mitt mål är att komma ut på någon mindre dressyrtävling innan året är slut, men jag vill absolut inte sluta rida honom när jag fyllt 18. Jack är en underbar liten skruttponny, jag kan faktiskt skippa tävlandet för hans skull <3

Dessa bilder är från 26 Oktober, ganska snabbt efter att jag börjat rida honom:




Och dessa är ifrån 19 Februari 2012 (ungefär, de är tagna ungefär en vecka innan)



Ser ni att han inte alls springer på samma sätt? Jag vet att det är svårt att se på bild, men för jag som känner honom så ser man lugnet på de 2 senare bilderna. De finns bilder där han går superfint, men tyvärr är dom för stora så jag kan inte ladda upp dom här. Nu är det verkligen en fröjd att komma till stallet. Han gnäggar när jag visslar på honom, han sköter sig hur fint som helst. Han har sina stunder, ibland kan han vara dötjurig, men han är alltid min lilla älskling <3

Det var mitt mega låna inlägg om Jack haha... Nu ska jag snart dra mig in mot stan och träffa min fina vän Emelie och gå på bio. Ska bli sjukt kul! Imorgon är det stallet som gäller igen, då blir det ett ordentligt ridpass i paddocken om det inte blåser allt för mycket :)


Ridpasset 10 mars

Sådär ja, då har man varit ute i stallet!
Neija var oerhört trött, det här känns taskigt men.. jag tänker gå ut & longera henne sen! Jag och mamma kom överens om att hon verkligen måste få upp sin kondition, så då sa vi att vi typ skulle hitta på något mer nu i några dagar. Så efter insläpp ungefär tänker jag longera henne idag.
Jag red ändå, hittade inte grejerna till tömkörningsgjorden + att jag blev erbjuden att fotograferas. Och det är ju alltid kul med nya bilder, eller hur?
Dock blev de inte speciellt bra, pga. att hon var så trött. Men jag försökte kämpa vidare med henne, i slutet var hon verkligen en snigel. Hoppas jag får upp konditionen...
Jag försökte mest få fram henne idag eftersom hon var så trött. Det kommer bilder från idag, så ni kommer nog få se hur trött hon ser ut och så, haha.
Fast bilderna kommer upp på www.josefineherlin.blogg.se istället, känns onödigt att sitta & ladda upp bilderna x2.
Så då får ni helt enkelt gå in på http://www.josefineherlin.blogg.se.
De kommer upp innan klockan sex iaf (:

Godnatt!

Idag (lördag) ska jag nog bara chilla, så fort det är fint väder ska jag kasta mig ut & tömköra Neija! På söndag åker jag till en träningstävling, inspekterar lite hur det är att tävla där, då jag funderar på att tävla på det stället. Azum! Jag kommer även ta med kameran! :D
Godnatt!



Stallet

Donna har fått på sig sadel för första gången. Brydde sig inte ett dugg.
Neija gick i form hela passet, underbar var hon!
Jag red Neija i ca. 40-50 min idag. Jag måste verkligen fått upp henne i god kondition tills på tisdag, så vi inte är trötta efter 10 min på träningen för Rebecka. Men det tror jag vi fixar eftersom hon inte gick som en snigel idag trots ett jobbigt pass!
Jag gjorde egentligen inget speciellt med henne idag, tyckte bara att hon skulle skärpa till sig & inte gå som en snigel! Men bara tanken av att hon inte skulle göra det, räckte för henne, haha. Hon gick äntligen inte som en snigel idag. Jag skrittade i 20 min ungefär, bara för att få henne fin, avslappnad & inte så spänd på ena kortsidan. Det gick dock bättre varje gång vi kom förbi, men något var det där som hon inte tyckte om iaf. Efter ca. 30 min kommer en från stallet in, med sin häst. Neija fortsatte koncentera sig på mig, så jag hoppas den grejen med att inte koncentera sig på annat är över nu. I början kunde hon verkligen inte jobba med någon annan, men jag visste att vi möts ändå av detta på en framridning på en tävling. Så jag har jobbat med det. Men åter till saken, efter 2 min skritt av denna person börjar hon trava.. Ska väl inte säga för mycket, men tycker det är lite väl för lite skritt. Jaja...
Men Neija jobbade på bra fortfarande, synd att jag fick håll idag när jag red efter världens största pizza, haha. Annars hade nog passet varit ännu mer super, därav all skritt (a) Men i slutet kunde jag galoppera ganska många varv på volten, utan att få håll. Och idag gjorde ponnyn mig en belöning för allt jobb med hennes galopp tror jag, hon gick i FORM.
Kan bara säga er, om ni bor i Östergötland & tävlar mycket, se upp, för sommaren 2012 & hela 2013 (om jorden inte går under vill säga) så kommer vi ut på tävlingsbanorna! AKTA ER.

Länkbyte!

Jag skulle göra ett länkbyte!
Hon som driver denna blogg heter Marica, hon är en mycket glad tjej, som jag har uppfattat henne. Hon fotograferar som en gud, så fina bilder bjuds det också på! Hon skriver intressanta inlägg & det kommer in någon övning då & då, som man kan hitta på med hästarna! :D
Här är hennes blogg, den är värd att läsa - www.lindbergmarica.blogg.se

JÄKLAR

JÄKLAR, hur fick vi så många besökare igår? :o


Sådär.

Sådär, då var man vaken då.. Eller, jag vaknade vid 11, käkade frukost, bloggade på andra bloggen & sen gick jag ut en sväng med hunden & kollade posten. Men jag hade inte fått något brev om skolor :(
Sen hittade jag världens azumaste grej, hoppas tjejen svarar nu!!!!


Dagen..

Idag så har jag kruxat med min nya blogg. Jag har fixat & kodat, bråkat (!!!!!!!!) med headern som in i helskotta..
Men nu startar jag den upp den igen, ändå!
wwww.josefineherlin.blogg.se
Kommer såklart blogga ganska mycket på båda tror jag.
Ha det gött!

Dagarna..

Tänkte skriva lite vad jag & Neija har gjort under dagarna, eftersom jag inte riktigt har bloggat.
1 mars: Tror jag red i paddocken med Ida i stallet, kommer faktiskt inte ihåg!
2 mars: Jag klippte mig, lite kortare hår har jag allt ;) Neija vilade.
3 mars: Donna låg & solade i hagen, jag tog en massa kort, fast det blev typ inget bra, det var kameran som inte ville sammarbeta med mig. Neija körde jag ett vanligt pass med, eftersom hon vilade dagen innan. Jag började även kunna sitta lite mer i traven på Neija, något varv sådär.
4 mars: Jag var på Grönt kort-prov, klarade det & sen satt på en helgrym häst när jag kom hem (det var Neija) Det var då allt klickade mellan oss, helt perfekt ridpass. Jag red i arbetstrav ca. 40 minuter konstant.
5 mars: Planerade in lite tävlingar med mamma, det blir någon i april, det är 110% säkert. Om Neija inte rullar in i ett staket igen & skadar sig..... Mamma började även gå med på ny mobil! :D Min lilla kille fyllde också år här ♥
6 mars: Agnes red Neija. Gick bra, Agnes påstår att hon red uselt, men då skulle inte min ponny gått i form så det gjorde hon inte ;) Spanskalektionen var azum. Hon ställde in provet till nästa vecka :3
7 mars: Jag var hemma, sjuk. Jag läste "Thailand" istället för "Halland", om ni vill veta mer om det får ni kommentera xD Sedan såg jag en sjukt rolig film på Nellie Berntsson, där hon inte kunde vara seriös. Jag ångrar inte en sekund att jag hoppade upp på Neija igår. UNDERBAR. Jag kunde sitta ner i traven, gick i form, ganska lång & låg form. Härligt!
8 mars: Ja, då var vi vid detta datum då :3 Jag är hemma & sjuk, gör inget speciellt. Tror att jag longerar/tömkör Neija idag, beroende på väder & min hals!

Käkat..

Har käkat frukost nu, sitter i sängen, morgonrocken & linne.. Jag borde plugga som en jag vet inte vad på Gustav II Adolf, antagligen går jag till skolan imorgon, och imorgon är det prov :(

Nej nu..

Nej nu blir jag galen på min hals. Jag ska nog...ee går det typ såga av några grejer i halsen så man inte kan prata eller ha ont i halsen?
Men jag tänker gå ner & käka frukost nu! :'3
BRB

Mums.

Mums, har käkat 2 mackor, en mockaruta & nu dricker jag ett glas cola C:
Ibland är det skönt att vara sjuk :'3

Sick & Home

I´m sick & home.
Oh yes.
Så jag är alltså hemma från skolan idag..
Hjälpte mamma att fodra hästarna bara, sedan gick jag upp & lade mig i min älskade säng ♥
Men jag ska försöka blogga lite, ska bara käka lite frukost & så.
Tänkte även göra några som ligger i utkast typ "åsiktsinlägg", så när man inte har något att skriva kan man bara publicera ett från utkast :D
Smart tycker jag!
Älskling ♥

Tyvärr :(

Tyvärr har jag helt fullt upp just nu, ända tills fredagkväll tror jag det kommer bli lite vingligt med bloggningen. Tyvärr, men ni får stå ut helt enkelt!
Jag har prov, glosor, engelska, läsa ut en bok osv..
Lite mycket just nu.
Har inte lust att blogga heller riktigt, har liksom inget roligt att blogga om.
Jag skippade denna tisdags träning bara för att jag ville ha Neija i bättre kondition nästa gång. Men på tisdag är det studiedag & då kommer jag blogga & träna för Rebecka! :D
Ha det bra!

Är ..

.. svinhungrig.
Ska käka mat, asså shit vad hungrig jag är :(
Men kan ni gissa vem som red Neija idag? (a) Personen börjar på A ^^

Statistiken ..

Statistiken är grym just nu :D Inte många besökare, men grymt många sidvisningar, fast vi inte är bäst på att uppdatera...hehehheheh.
Men jag hinner tyvärr inte blogga idag, som ni har märkt & märker nu, haha.
Men jag mååååste berätta en rolig grej :D
Imorgon, ska jag & Ida sticka till Mc'Donalds medans mamma är på massage.
Ida loggade in på facebook, då skrev,
Jag: Ska du med till Mc'Donalds imorgon efter skolan? C:
Hon: Vad ska vi göra där?
Jag: Vad brukar du göra på Mc'D? Leka i lekrummet med alla bollar kanske, you know. *skojade såklart*
Hon: HAHA
Haha, tyckte den var bra :3
Men nu ska jag gå & lägga mig, sörja för att det är spanskaglosor tills imorgon (jag kan de inte för fem öre typ)
Men godnatt!

Dagens ridpass - 4 mars

Jag satt på en grym häst idag.
Hon var grymmare än grymmast.
Innan har jag inte kunnat sitta ner i hennes trav, framsteg mot mig, då jag i 40 minuter konstant typ, red i arbetstrav idag.
Jag körde till & med igenom ett litet dressyrprogram!
I galoppen gick hon inte direkt i form, hon har aldrig orkat bära upp sig så mycket heller. Men övriga tiden gick hon snyggare än snyggast & mjukt.. Bästa MAXADE D-ponnyn ♥
Vi gjorde egentligen inget speciellt, jag blev så förvånad så jag typ missbrukade traven idag, hahah. Gäller & ta vara på tiden då man kan sitta ner ;) Mina händer var också rättställda idag & blicken för det mesta framåt. Ganska mjuka händer, skitbra pass helt enkelt! Synd att jag inte hade fotograf, annars hade det blivit ursnygga bilder med ponnyn i form & mig i dressyrläder osv. Haha.. xD
Igår kom jag in skitglatt till mamma o ba "Jag kunde sitta ner i traven ett helt varv!" typ överlycklig, idag kom jag skittrött o ba "Jag har typ travat konstant i 40 minuter, och vet du mer? I ARBETSTRAV!" Haha, lite skillnad på ett varv & konstant trav i 40 min? xD Kan säga att jag inte red lätt under hela passet.
Jag vet någon som kommer ha träningsvärk imorgon, ännu värre förresten, kommer ha idrott också.. xD

Mitt lilla hjärta ♥

Hej igen.

Hej igen.
Mitt förra inlägg var lite ironiskt, haha.
Klart jag klarade det :D :D :D 3 fel bara.. Sånt jag egentligen kunde ^^
Så nu har jag grönt kort, nu ska jag bara anmäla mig till några Pay ´n jumps, sedan blir det någon/några lokala :D Längtar som f*n.
Sedan så var min häst grymmare än grymmast idag.

Hejsan.

Hej.
Jag klarade inte Gröna kortet, FML.
10 FEL..
/Arg chey.

Nu gäller det..

..klockan är över 12.
Idag ska jag avgöra min tävlingskarriär, nej jag skoja xD
Men jag måste klara det!!!!!!! TÄNKER F*N INTE GÖRA OM DETTA.
Fast tror jag ligger rätt bra till :]
Det jag är nervös inför är visning för häst vid hand :(
Tänk om jag typ springer fel, snubblar eller så, haha :(
Jaja, positiv hette det ja!!
Haft skitkul ikväll med min bror & hans tjej Bem, eller a de snackade på Skype eller ngt, vi asgarvade :]
Jaja, tror jag ska sova nu för att orka med morgondagen..
Godnatt!

Nervös :(

Hejsan jag heter Josefine & är sjukligt nervös.
Hejdå.

Stitch

Våran ödla Stitch dog för 2-3 veckor sen. Då vill min storebror nog ha en annan, så han, jag & mamma ska åka till mammas kompis & kolla på några skäggagamer, om ni inte vet hur de ser ut, googla.
De är värsta... wierd o.o
De typ ligger & solar olika sidor av huvudet, ser skitlustigt ut..
Men jag ska bege mig dit nu :)
Skriver om dagens ridpass senare! Kommer även bilder på när Donna solade & rullade & när Neija rullade :)
Hörs ♥

Idag..

Idag har jag hjälpt Agnes med att skritta Saga lugnt. Jag gick bredvid & Agnes gjorde lite kommandon. Saga skötte sig super :D
Nu skulle jag egentligen startat en tvättmaskin, men mamma sa att hon ändå skulle starta en, så då tog hon min tvätt också.
Jag har mockat & fixat hö, så nu är det bara ridning kvar! Det är underbart väder ♥
Jag tror jag bara ska dricka upp min Cola & sen gå ut. Hoppas ridpasset går bra :)

Känns som ..

.. att min kropp behöver sömn nu..
Jag har ju provet på söndag också, skiiit :(
Kommer klara det, garanterat, för allt kunde jag typ redan innan.. xD
Men jag ska fota min kompis på söndag också, om vi får ha fikapaus precis när hon startar, haha :)
Nejmen nu ska jag sova!
Gonatti :3

Min älskade läslampa, helt underbar & skitfin, haha tycker jag iaf :D

SOMMAREN 2012.

SOMMAREN 2012 SKA BLI GRYM!
Gå på lite fester (a), tävla med Neija :3, börja rida in Donna & ha allmänt kul med kompisar!
Kommer nog bli asnice i sommar tror jag? :D :D :D :D
ÄR GALET TAGGAD.

Yiiiha..

Yiiiihaaa..
Har ingen aning om varför jag skrev yiha? xD
Skitsamma, slänger in en fin bild :3

Åkte ..

.. och köpte jordnötsringar istället, mhihihi..
Kommer inte kunna gå ut i stallet nu ju, kommer vara alldeles för fast vid mina ringar :C
Jaja, får försöka helt enkelt..
Nu ska jag ut i stallet iaf ..
Förstår mig inte rikitgt på mig själv ibland?
Jag skulle ut i stallet, men väldigt snabbt blev Konsum + lite godis = stallet?
Hörs.. :D

Tjenare!

Tjenaremorrs :D
Jag har klippt mig, fick inga fel på redovisningen (HELT FELFRITT), jag gjorde någonting nästan hela tiden på träslöjden, har borrat på träslöjden mot min vilja osv.....
Yeah, nöjd tjej nu!
Men är lite ledsen faktiskt, min kompis har fått avliva sin häst idag :( ♥

Ska ut till denna fjollan snart, om jag orkar pallra mig ut.. xD ♥

Tack!

Tack så hemskt mycket för att ni besöker så himla mycket, det betyder! :D
Bloggningen är verkligen inte på topp, men man orkar liksom inte när alla lärare är puckade, har en läskig -----------, klasskompisar som är tröga som f*n (menar bara vissa) & ett par x antal läxor..
Men i helgen ska jag ta det lugnt & va i stallet, så då kan jag blogga.
Nu kommer vi till den tråkiga saken..
Jag har spanska & träslöjd imorgon..
På spanskan ska jag antagligen redovisa, och vi har glosförhör, hatar't..
Orkar knappast bry mig om det, faktiskt.
Sedan den där dumma träslöjden..
Sedan den där andra saken som jag inte ska gå ut med, INTE kul.


SNART HELG!

Hej alla våra fina läsare! =)
Nu har jag inte uppdaterar ordentligt på ett tag, men nu är jag här igen.
Idag var vi i Valla igen, hade prov först och sen lektion. Provet gick tydligen ganska så bra ändå, dock inte fått resultatet än. Ridpasset fick vi rida utan ridlärare, istället fick vi skicka in en analys om ridpasset till henne, det var asbra tyckte jag!
Imorgon har vi en tråkig skoldag, matte och sen djurhållning hela dagen... Efter det ska jag hem och njuta av helg. På Lördag ska jag ut med Jack's ägare och rida ut, sen ska jag tvätta. På Söndag ska jag fira mamma som fyller år i nästa vecka. Ska försöka hinna med lite bloggning i helgen också, jag lovar ;)
Godnatt sålänge!

RSS 2.0